Modenyt: Oh! by Kopenhagen Fur designer ny pelset clutch

Oh! by Kopenhagen Fur er klar med en ny clutch perfekt til vinterens festlige indslag – men også til den travle hverdag.

Aida Mink Mood Indigo

Oh! by Kopenhagen Fur er klar med en ny clutch perfekt til vinterens festlige indslag – men også til den travle hverdag.

Aida, som clutchen er døbt, er nemlig skabt på baggrund af tanken om den elegante kvinde med impulsive aftaler og et behov for, at hendes beklædning og tilbehør kan tilpasse sig et travlt liv. Derfor kan clutchen med lethed tilpasses personlige behov ved at udskifte den aftagelige flaplukning i læder med enten blødt mink skind eller eksklusivt swakara skind. Så du kan gå fra arbejde til fest på ingen tid.

Aida clutchen er udarbejdet i lækkert kalvelæder og ligger til 2.300 kr. Flaplukningerne i henholdsvis mink og swakara kan tilkøbes for 1.700 kr. pr. stk.

Clutchen kan købes allerede nu på ohbykopenhagenfur.com og hos udvalgte forhandlere

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>