WEEKEND GUIDE: DRENGENE LOKKER

Gør dig klar til et testosteron spækket program, som med garanti får dig ud på dansegulvet.

Weekenden banker på og denne gang står den på receptioner, to fede Århus fester og et opbud af vores bedste mandlige djs.

Torsdag lige efter job er det tid til tour de reception og kolde øl. Start hos U.S. Import, der i samarbejde med I Do Art og Magic Mountain inviterer til reception for smykke- og tøjmærket Magic Mountains første AW11 kollektion.

Magic Mountain @ U.S Import. Torsdag 22. september kl. 17.00 – 20.00. Gammel Kongevej 37, Frederiksberg.

Efterfølgende fører ruten dig videre til Adidas shoppen, der holder Original Style Night, hvor du kan style dig selv og andre og vinde rigtig gode præmier. Ud over konkurrencen er der også gratis snacks og masser af drinks

Style Night @ Adidas. Torsdag 22. september kl. 18.00 – 20.00. Pilestræde 8B, København K.

Fredag vil vi starte med at anbefale en fest på jysk grund. Her har Covers favoritbar i Århus, Sway nemlig damer bag pulten, når de to Århus piger Gamst & Kolding smider indiebaskere på pulten og inviterer til bal.

Gamst & Kolding @ Sway. Fredag 23. september kl. 24.00 – 05.00. Sct. Clemens Torv 17, Århus C.

I København står fredag aften i rockens tegn, når Frankie Teardrop inviterer til Natmaskinen og 80´er tema med Esben Weile som host og Emma Acs og Christian D´or bag pulten. Begge er klar i deres stiveste puds med Bowie, Suicide, Jeanette Landray og mange flere i pladetasken.

Frankie Teardrop @ Ideal Bar. Fredag 23. september kl. 22.00 – 05.00. Enghavevej 40, København V.

Lørdag kalder Tolboden, der inviterer til et overflødighedshorn af flotte mænd og djs bag pulten i form af Rasmus Stabell, Gallo Boys, Danny Davisco og Knald og Schlütter. Vigtigst af alt – må du opleve Danmarks nye soul fyr Lukas Graham, der er et meget fint talent!

Laks @ Tolboden. Lørdag 24. september kl. 23.00 – 05.00. Nordre Toldbod 24, København K.

Weekendens program slutter i Århus, hvor vi gerne vil anbefale dig en dans med de gode RAW drenge. Denne aften byder de på koncert med Ocean View og dj sets fra britiske O. Children og selvfølgelig drengene selv.

Raw Power @ V58. Lørdag 24. september kl. 23.00 – 05.00. Vestergade 58, Århus C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>